Station 23 är årets trivsammaste restaurang

Station 23 har utsetts till årets trivsammaste restaurang i Karleby- och Jakobstadsregionen.

Valet genomfördes i två steg: en webbomröstning bland allmänheten under julimånad och ett juryurval. Juryns bedömning baserade sig på restaurangens allmänna utseende och trivsel, maten och menyn, öppettiderna, renligheten och servicenivån samt den allmänna stämningen.

På basen av juryns utlåtande och allmänhetens omröstning utsågs Station 23 i Jakobstad till vinnare. Enligt juryn har Station 23 lyckats skapa en port mellan centrum och Skata i Jakobstad där besökaren får uppleva en internationell fläkt med beaktande av hantverkstraditionerna. På ett par år har bygganden förvandlats från en historisk och värdefull brandstation till en fantastisk restaurang med uteterrass. Helheten som domineras av tegel, betong, glas och sten mjukas upp med tavlor av äkta mossa, stämningsfull belysning och praktfullt möblemang. Material- och färgvalet är i harmoni med den ursprungliga miljön.

Lue lisää: Station 23 är årets trivsammaste restaurang