Sommarens temaguidningar startar den 5 juni

Jakobstadsnejdens guider erbjuder i samarbete med staden Jakobstad och Rosenlund ett flertal gratis guidningar åt turister och nejdens invånare.

Guidningar ordnas under Jakobstads Citygrupps sommartorgkvällar den 5.6, 3.7 och 7.8 samt i juli varje måndag förutom 24.7. Temavandringar startar kl. 18 framför Rådhuset och alla vandringar guidas både på svenska och finska.

Under Jakobs Dagar 16-23.7 erbjuder Jakobstadsnejdens guider guidade vandringar nästan varje dag. Som nyheter ordnas onsdagens Fäboda-guidning och torsdagens vandring på Malmska sjukhusområdet. Under de övriga dagarna kan man bekanta sig med Jakobstads historiska centrum, den gamla gravgården och Skata.

I samarbete med Rosenlund och Aspegrens trädgård erbjuds dramaguidningar i prästgården den 14.6 och 11.7 kl. 13. Kom och upplev en annorlunda lunch!

Läs mer: https://sv.doerz.com/jeppisguide