Jakobstads Vatten informerar 30.10

Jakobstads Vatten har tagit prover på järnhalten ute i ledningsnätet idag 30.10. Ett prov uppnådde inte målnivån för järnhalten, vilket är att hållas under 0,2 mg/l. Eftersom proverna visar på att vattnet i ledningsnätet ännu inte uppnår målnivån på alla ställen kommer vattenutdelningen på torget och Företagarvägen 24 att fortsätta ännu till onsdagskvällen.

Jakobstads Vatten har nu uppdaterat sin tjänst för störningsmeddelanden. Nu kan kunder själva kontrollera till vilken adress deras telefonnummer är registrerad och vid behov ändra uppgifterna. Man kan även lägga till en adress som man vill få störningsmeddelanden angående, exempelvis arbetsplatsen eller föräldrarna. Tjänsten är gratis för alla och hittas här: Invånareportalen

Jakobstads Vatten informerar nästa gång under onsdag eftermiddag.