Visit Jakobstad söker innehållsproducent för turismen

Visit Jakobstad Ab är ett bolag som staden Jakobstad grundat år 2023. Bolagets syfte är att utveckla, främja och öka kännedomen om staden och regionen som turistmål.

Vi söker nu en idérik innehållsproducent och expert inom marknadsföring på sociala medier till Visit Jakobstads turismkommunikation. Olika marknadsföringskanaler och sociala medier är bekanta för dig och du är bra på att fotografera, filma och producera texter. Du har goda kommunikationsfärdigheter, är visuell och genuint intresserad av turism.

Utöver innehållsproduktion för marknadsföringsplattformar och sociala medier hör planering och administration av turismens nya webbsidor, utvecklingsarbete för Visit Jakobstads turismvarumärke, kundbetjäning och produktion av annat turistmaterial till ditt arbete. Dessutom har du färdigheter att handleda och utbilda regionens turismaktörer i frågor som gäller marknadsföring och användning av sociala medier.

Vi förväntar oss att du har

– tidigare erfarenhet av olika slags marknadsföringsuppgifter.

– praktisk kunskap om hur man administrerar och utnyttjar sociala medier och om produktion av visuellt material.

– entusiasm och intresse för turism och turismens innehållsproduktion samt kreativt tänkande och förmåga att skapa lockande innehåll för olika marknadsföringskanaler.

– goda kommunikationsfärdigheter.

– goda skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter åtminstone på finska, svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är en fördel.

Mera information om uppgiften fås av Milla Kallioinen, tel. 044 785 1651. Skicka in din ansökan på adressen info@visitjakobstad.fi senast 15.11.2023.

Läs mer om stadens turistmål på adressen https://jakobstad.fi/turism